LIVE TEXT | Războiul din Ucraina, ziua 635. Kievul spune că a împins forțele ruse la opt kilometri de Nipru

HomeExterne

LIVE TEXT | Războiul din Ucraina, ziua 635. Kievul spune că a împins forțele ruse la opt kilometri de Nipru

Războiul din Ucraina a ajuns luni în ziua cu numărul 635, iar GÂNDUL vă prezintă principalele evenimente legate de conflictul armat din țara ve

Zelenski acuză Rusia că utilizează alimentele ca armă și semnalează intenția de a organiza ”un summit pentru pace”
Cancelarul german Olaf Scholz a căzut în timp ce făcea jogging
VIDEO | Hamas atacă Occidentul. După Paris, Bruxelles a fost lovit de teroriști. Doi suedezi uciși, zeci de răniții au fost ciuruiți cu un kalașnikov

Războiul din Ucraina a ajuns luni în ziua cu numărul 635, iar GÂNDUL vă prezintă principalele evenimente legate de conflictul armat din țara vecină.

Principalele evenimente din Ucraina

Președintele Volodimir Zelenski l-a demis pe comandantul forțelor medicale ale Armatei, generalul major Tetiana Ostașcenko și a spus că „au fost stabilite noi priorități” în operațiunile Armatei ucrainene după o întâlnire cu ministrul Apărării Rustem Umerov.

„A mai rămas puțin timp de așteptat pentru a avea rezultate. Este nevoie de acțiuni rapide pentru schimbările viitoare”, a spus președintele ucrainean.

Între timp, Armata ucraineană a anunțat că a împins forțele ruse „la trei până la opt kilometri” de malul estic al fluviului Nipru, ceea ce, dacă va fi confirmat, ar fi primul avans semnificativ al forțelor de la Kiev într-o contraofensivă dezamăgitoare, după cum notează The Guardian.

Aproximativ 3.000 de camioane, în mare parte…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0