Diferența Dintre Pizza și Pinsa

HomeLifestyle

Diferența Dintre Pizza și Pinsa

Din punct de vedere al aspectului ai putea crede că este o altfel de Pizza, dar, de fapt, este Pinsa, tendința alimentară nouă care atrage atenția g

Moșii De Vară: Tradiții și Superstiții. Ce Nu E Bine Să Faci în Ajunul Rusaliilor
Idei De Activități Distractive Pentru O Petrecere De Vară în Grădină
Ștrudel Cu Magiun De Prune și Mac

Din punct de vedere al aspectului ai putea crede că este o altfel de Pizza, dar, de fapt, este Pinsa, tendința alimentară nouă care atrage atenția gurmanzilor datorită gustului savuros. Iată ce este Pinsa și ce o diferențiază de preparatul clasic Pizza!

Ce este Pinsa

Preparat culinar cu origini străvechi, Pinsa este cunoscută încă din Roma Antică, atunci când oamenii o pregăteau rapid din doar câteva ingrediente, un amestec simplu de apă, mei, orz și ovăz. Se forma astfel o pâine pe care o întindeau sub o formă plată și apoi o găteau pe o cenușă fierbinte ori pe o piatră încinsă.

Mai degrabă, atunci semăna cu o lipie, însă în prezent, atât forma, cât și rețeta au fost îmbunătățite, iar acum Pinsa reprezintă una dintre cele mai savuroase rețete.

Aluatul de Pinsa este făcut dintr-un amestec de făinuri

Aluatul folosit la Pinsa este format dintr-o combinație de ingrediente și anume: făina albă de grâu, făina de orez și făina…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0