LEGEA SALARIZĂRII nu va fi negociată în an electoral. “Doar un om politic inconștient ar face asta. Dați-mi voie să nu fiu”

HomePolitică

LEGEA SALARIZĂRII nu va fi negociată în an electoral. “Doar un om politic inconștient ar face asta. Dați-mi voie să nu fiu”

Premierul Marcel Ciolacu a explicat de ce nu va demara toate negocierile politic-patronal-sindicale pentru Legea salarizării în plin an elector

”Eu nu m-am certat niciodată cu domnul Achimaş
Cât de sigură este umbrela de securitate NATO pentru Europa? / Donald Trump, în 2020: NATO a murit și vom pleca
Premierul Ciolacu, VIZITĂ neașteptată la Spitalul Universitar. Care este MIZA, înainte de întâlnirea cu liderii Sanitas

Premierul Marcel Ciolacu a explicat de ce nu va demara toate negocierile politic-patronal-sindicale pentru Legea salarizării în plin an electoral. Decizia premierului vine în contextul în care există un val de proteste din mai toate sectoarele economice și bugetare în România.

În discuțiile din interiorul Guvernului, Ciolacu le-a cerut miniștrilor să nu se grăbească cu Legea uniitară a salarizării. ”Legea salarizării unitare avem timp să o facem, nu vrem să ne batem joc. Le luăm pe rând”, a transmis premierul.

Dacă aș fi un om politic inconștient, aș face o lege a salarizării în perioada alegerilor. Dați-mi voie să nu fiu, a cerut Marcel Ciolacu.

Salariile din Sănătate, după performanțe și necesități

În privința negocierilor cu sindicatele din Sănătate și revedicările salariale din sistem referitoare la grilele diferite, premierul a afirmat că vor fi abordări diferite. Majorările salariale nu vor fi făcute la “paușal”,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0