A renunțat la fotbal pentru Jandarmerie

HomeSport

A renunțat la fotbal pentru Jandarmerie

Unul dintre cei mai talentați tineri portari din fotbalul brașovean, Claudiu Iszak (2

FC Barcelona, exclusă de UEFA din Liga Campionilor?!
Florin Gardoș îl apără pe Alex Chipciu și îi acuză pe fanii CSA
Dr. Raluca Bobeică, medic primar nefrolog la Institutul Clinic Fundeni, a declarat pentru News.ro că a participat, la studii clinice privind medicamentul roxadustat – la care a fost depistată pozitiv Simona Halep.

Unul dintre cei mai talentați tineri portari din fotbalul brașovean, Claudiu Iszak (20 de ani), a decis să renunțe la fotbal pentru o carieră în Jandarmerie!

Iszak este portarul echipei Olimpic Cetate Râșnov din vara anului 2022. A fost legitimat la FC Brașov Steagul Renaște, însă nu a apucat să debuteze la prima echipă. La seniori a debutat în Liga 4 Brașov la Aripile Brașov, iar din vara lui 2022 a fost împrumutat în Liga 3 la trupa din Râșnov.

Claudiu Iszak renunță la fotbal pentru adeveni jandarm!

Antrenorul lui Claudiu Iszak la Olimpic Cetate Râşnov, Lucian Petre, este suprins de decizia tânărului portar, dar recunoaște că partea financiară a contat în alegerea elevului său.

”Claudiu m-a anunțat că vrea să intre în Jandarmerie. Este un portar talentat, are calitate, este un tip liniștit și serios. Din păcate, banii în fotbal sunt tot mai puțini și jucătorii tineri se…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0