Lecție de fair-play oferită de Edi Iordănescu după Elveția

HomeSport

Lecție de fair-play oferită de Edi Iordănescu după Elveția

În direct la ProSport Live, Edi Iordănescu a dezvăluit că a avut o discuție cu omologul Murat Yakin la finalul meciului

Andre Agassi și Steffi Graf, în premieră în România!
Gala Mari Sportivi ProSport 2023. Ciprian Tudosă şi Florin Arteni, de la dublu vâsle masculin, vor cu orice preț ca România să cucerească o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris
Simona Halep le dă vestea cea mare fanilor săi! Românca e gata să revină

În direct la ProSport Live, Edi Iordănescu a dezvăluit că a avut o discuție cu omologul Murat Yakin la finalul meciului Elveția – România 2-2, din campania de calificare la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit de Germania.

Lecție de fair-play oferită de Edi Iordănescu după Elveția – România 2-2! Ce i-a transmis omologului său la finalul meciului

Selecționerul echipei naționale a României a explicat că a fost uimit de faptul că Yakin a fost extrem de calm și așezat după fluierul final, în condițiile în care echipa sa fusese egalată după două goluri marcate în prelungiri, la finalul unui joc pe care l-a controlat în totalitate.

De altfel, Edi Iordănescu a transmis că el nu și-ar fi putut păstra la fel de bine calmul dacă s-ar fi aflat într-o situație similară cu cea a selecționerului naționalei Elveției.

De asemenea, antrenorul român în vârstă de 45 de ani a mai dezvăluit și că i-a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0