Ciolacu vorbește cu premierul Ucrainei despre viitor

HomePolitică

Ciolacu vorbește cu premierul Ucrainei despre viitor

Marcel Ciolacu și Denis Șmihal au purtat un dialog video pe diverse teme, marți după-amiază. Din comunicatul de presă al Palatului Victoria afl

Adversar nu-mi este nimeni / „Unei femei nu poți să-i faci decât curte”
„Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia”
Mărturii din infernul de pe 7 octombrie/ O mamă povestește cum fiul a fost răpit, iar un soldat IDF spune cum a găsit mai mulți bebeluși arși

Marcel Ciolacu și Denis Șmihal au purtat un dialog video pe diverse teme, marți după-amiază. Din comunicatul de presă al Palatului Victoria afli că ”premierul român a transmis dorința de a lucra împreună cu autoritățile ucrainene pentru protejarea și respectarea drepturilor minorității române din Ucraina, menționând, totodată, că aceasta participă activ la efortul de război al țării.”

Asta după ce premierul ucrainean l-a felicitat pe Ciolacu, pentru noua funcție. Tot Marcel Ciolacu i-a transmis omologului său că susține Ucraina și Moldova în drumul lor spre Europa.

În comunicatul de presă al guvernului de la Kiev, postat cu două ore înainte, nu apare, însă, nicio referire la subiectul minorității române din Ucraina. În schimb, menționează că cei doi oficiali au discutat despre extinderea capacităților logistice între cele două țări. 

Avem potențialul de a tripla tranzitul prin dezvoltarea punctelor de trecere a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0