Ce spune Klaus Iohannis despre numirea unui nou șef al SRI

HomePolitică

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea unui nou șef al SRI

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, marți, la Vilnius, că a fost foarte mulțumit de colaborarea cu fostul șef al Serviciului Român de Inform

Începe Summitul Inițiativa celor 3 Mări, la București. La eveniment ar urma să fie prezent și Volodimir Zelenski
PSD, proiect de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor!
Guvernul are în analiză comasări și desființări de institute. Scopul este reducerea cu 15% a cheltuielilor de personal

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, marți, la Vilnius, că a fost foarte mulțumit de colaborarea cu fostul șef al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig. Întrebat dacă va face o nouă propunere pentru funcția de șef al SRI, Klaus Iohannis a spus că necesită „un pic de timp de pregătire”.

Evident că voi face o propunere pentru această funcție, fiindcă SRI, cel mai mare serviciu, nu poate să rămână fără conducere civilă. Este foarte clară această chestiune, dar, sigur că necesită un pic de pregătire până când putem să facem următorul pas”, a spus șeful statului.

Despre colaborarea cu fostul șef al SRI, Klaus Iohannis spune că a fost foarte mulțumit. Președintele a precizat că Eduard Hellvig a ales să se retragă din motive personale de la conducerea SRI, după opt ani în funcție.

Din motive personale a decis să se retragă. Eu am fost foarte mulțumit de colaborarea cu domnul Hellvig, i-am spus-o, l-am decorat….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: