Iga Swiatek a recunoscut totul! Ce favoare le-a cerut organizatorilor Roland Garros

HomeSport

Iga Swiatek a recunoscut totul! Ce favoare le-a cerut organizatorilor Roland Garros

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA), principala favorită de la Roland Garros, a recunoscut că le-a cerut o favoare organizatori

Vestea începutului de an în Craiova! „A fost scoasă la licitaţie execuţia lucrărilor pentru cel mai modern complex sportiv multifuncţional din România”
Povestea unei fotografii de aproape 45 de ani cu regretații Titi Teașcă și Tache Macri
Marius Tucă Show începe luni, 15 ianuarie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro. Invitat: prof. univ. dr. Valentin Stan

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA), principala favorită de la Roland Garros, a recunoscut că le-a cerut o favoare organizatorilor Grand Slam-ului desfășurat pe zgură.

Iga Swiatek le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros să îi programeze meciurile ziua, spunând că nu dă un randament atât de bun dacă joacă în sesiunea de seară.

Iga Swiatek a recunoscut totul! Ce favoare le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros: „În fiecare zi le-am solicitat asta!”

Având în vedere că jocul ei se pliază mai bine în condiții uscate, când afară este soare, Iga Swiatek le-a transmis organizatorilor de la Roland Garros că preferă să joace ziua: „Trebuie să vă spun că am cerut în fiecare zi să joc ziua, pentru că am simțit că am jucat deja multe sesiuni de noapte în acest sezon de zgură”, le-a mărturisit Swiatek reporterilor, potrivit Tennis Majors.

Swiatek, care a jucat primele două meciuri de la Roland Garros pe timp de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0