Horoscop Urania Săptămânal Pentru Fecioară. Previziuni Pentru Perioada 22 – 28 Iulie 2023

HomeLifestyle

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Fecioară. Previziuni Pentru Perioada 22 – 28 Iulie 2023

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ulti

INTERVIU. Ce Rămâne în Timișoara După Anul „Capitală Culturală Europeană”? Dan Perjovschi: „Noi Trăim într-o țară Fără Memorie”
Sfântul Ciprian, Sărbătorit Pe 2 Octombrie. Care Este Istoria Lui şi Ce însemnătate Are Pentru Creştini |
Cum Să îndepărtezi Mucegaiul Din Baie

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 22 – 28 iulie 2023

Între 22 și 23 iulie dimineața, activități profesionale curente sau alternative. În ziua de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și va străbate casa a XII-a a acestor nativi, introducând un factor subtil de susținere și de vigoare interioară.

Între 23 iulie, după ora 08:54′, și seara zilei de 25 iulie, context mai puțin limpede pentru chestiunile bănești. În ziua de 24 iulie, planeta Venus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 septembrie, va funcționa, în continuare, protectiv, dar într-un ritm mai lent ca până acum. În ziua de 24 iulie, și Chiron va intra în mișcare retrogradă și, până pe 28 decembrie, va șubrezi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: