HAMAS acuză „ameninţări şi un şantaj” al Israelului la adresa UNRWA

HomeExterne

HAMAS acuză „ameninţări şi un şantaj” al Israelului la adresa UNRWA

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas denunţă sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, „ameninţări şi un şantaj” al Israelului la adresa Agenţ

Cine sunt cei doi bărbați UCIȘI cu sânge rece pe aeroportul din Chişinău. Atacatorul este în spital, în stare gravă
Evaluarea necruțătoare a unui analist israelian. Cum a fost posibil masacrul și ce urmează. „Coincidențe nefaste, plus o imensă neglijență”
Joe Biden vrea evitarea unui conflict între SUA și China / Xi Jinping critică protecționismul și speră că relațiile bilaterale vor avansa

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas denunţă sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, „ameninţări şi un şantaj” al Israelului la adresa Agenţiei ONU pentru refugiaţi Palestinieni (UNRWA), potrivit CNN.

De asemenea, Hamas denunţă decizia Agenţiei ONU de a concedia angajaţi din Fâşia Gaza şi cere o „anchetă independtă” cu privire la acuzaţii ale Israelului potrivit cărora aceştia ar fi implicaţi în atacul de la 7 octombrie.

Mişcarea, care se află la putere în Fâşia Gaza din 2007, denunţă acuzaţii de „complicitate” ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) cu Hamas, formulate de către ambasadorul Israelului la ONU, Gilad Erdan. La rândul său, ea respinge aceste acuzaţii drept „găunoase”.

Hamas subliniază în acest comunicat importanţa UNRWA şi OMS în furnizarea de ajutoare umanitare enclavei asediate de Israel.

Tot sâmbătă, Organizația pentru Eliberarea Palestinei (OEP) a cerut ţărilor care şi-au…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: