Experiența Unui Jurnalist Britanic, Sosit în Timișoara, Capitala Europeană A Culturii în 2023. „Este O Lume Diferită”

HomeLifestyle

Experiența Unui Jurnalist Britanic, Sosit în Timișoara, Capitala Europeană A Culturii în 2023. „Este O Lume Diferită”

Primele impresii ale jurnalistului sunt negative, cu șoferi de taxi morocănoși și recepționeri la hotel care nu salută înapoi. El povestește că a

Cum Scapi De Dependenţa De Telefonul Mobil
Horoscop 8 Septembrie 2023. Fecioarele Au Parte De O Zi Care încurajează Orice Proces De Eliberare De Nemulțumiri, Justificate Sau Nu
Ce Este Luna Albastră. Când Apare și Ce înseamnă Acest Fenomen Astronomic Rar

Primele impresii ale jurnalistului sunt negative, cu șoferi de taxi morocănoși și recepționeri la hotel care nu salută înapoi. El povestește că a primit un răspuns neașteptat când i-a cerut taximetristului care l-a dus de aeroport la hotel recomandări de restaurante. „Nu”, i-a răspuns tranșat taximetristul. „Nu există restaurante bune”.

Urmează un nou episod neprietenos, când la hotelul pe care îl scrie drept un bloc gri de beton, este întâmpinat de o recepționeră care nu salută înainte de a îi cere pașaportul și a-i întinde un formular lung de completat.

A doua zi dimineață, povestește jurnalistul, priveliștea de pe fereastra camerei de hotel avea să-i aducă și primele impresii pozitive despre Timișoara. „Este o lume diferită. Camera mea se dovedește a avea vedere la un parc verde strălucitor pe timp de zi, unde suflă o briză cu miros de flori roz care strălucesc în soarele cald-auriu”, remarcă jurnalitul.

El…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: