„Este ca și cum corpul tău se stinge”

HomeExterne

„Este ca și cum corpul tău se stinge”

Un gest aparent banal putea fi fatal pentru o femeie din Statele Unite. Ea a ridicat de pe jos o bancnotă de un dolar. La scurt timp a început

Româncă din Italia, ARESTATĂ după ce dezvoltat o „pasiune bolnavă” pentru antrenorul ei de fitness. Și-a făcut un plan să scape de soția bărbatului
Statele Unite acceptă Israelul în Programul de circulație fără vize
Ce au găsit medicii în CORPUL unui bărbat, care a venit la spital cu dureri atroce. Ce pățise, de fapt, la beție

Un gest aparent banal putea fi fatal pentru o femeie din Statele Unite. Ea a ridicat de pe jos o bancnotă de un dolar. La scurt timp a început să se simtă rău. Bancnota era impregnată cu fentanil, un drog care face ravagii în toată lumea. Acțiunea s-a petrecut în statul Kentucky.

Femeia a mers la restaurant împreună cu familia ei – soțul și copiii. La un moment dat, Renee a început să se simtă rău, iar senzația s-a răspândit rapid în tot corpul.  Speriat, soțul ei a dus-o la spital, unde a fost internată. Din fericire, datorită intervenției rapide a personalului medical, tânăra a început să se simtă mai bine după câteva ore.

„Am văzut o bancnotă de un dolar. Nu m-am gândit la nimic rău și am ridicat-o. Nu puteam nici să respir. Era ca o senzație de arsură, care pornea de la umeri și se ducea în jos. Este ca și cum corpul tău se stinge”, a declarat Renee.

Fentanilul este un analgezic opioid sintetic extrem de puternic, care…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0