Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au organizat mai multe evenimente dedicate copiilor

HomePolitică

Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au organizat mai multe evenimente dedicate copiilor

Gabriela Firea, ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a prezentat câteva dintre evenimentele dedicate copiilor, organizate d

„Domnul Geoană o joacă «Sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare să candidez pentru voi»”. Ce șanse are
DNA îi chemă pe rând pe foștii demnitari luați în vizor în Dosarul vaccinurilor / Următorul pe listă: Vlad Voiculescu
Încercările Rusiei de a semăna agresiune nu vor avea succes. Rămânem uniţi în sprijinul pentru Ucraina

Gabriela Firea, ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a prezentat câteva dintre evenimentele dedicate copiilor, organizate de Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

”Copiii ne învață în fiecare zi bucuria de a trăi. Cu seninătatea lor, cu voioșia, visurile și curiozitățile nesfârșite, cu tot ce are copilăria mai bun și mai frumos! În ochii unui copil vezi lumea întreagă, căci prin fiecare copil viața continuă!

Sursă Foto: Facebook Gabriela Firea

Am primit sute de fotografii din toată țara de la colegii mei din Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care au pus la cale multe activități pentru copiii pe care îi avem în grijă, în sistemul de protecție specială.

Copiii pe care îi vedeți în fotografiile de mai jos se află în supravegherea serviciilor sociale din DGASPC Iași, Olt și Suceava. Vă invit să să ne bucurăm împreună de toate zâmbetele din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0