„De ce să nu visăm frumos?”

HomeSport

„De ce să nu visăm frumos?”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit ce urmează pentru formația din „Ștefan cel Mare”, după ce

Andrei Nicolescu s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor după Dinamo
Vizită surpriză la antrenamentul oficial al Israelului
Dr. Raluca Bobeică, medic primar nefrolog la Institutul Clinic Fundeni, a declarat pentru News.ro că a participat, la studii clinice privind medicamentul roxadustat – la care a fost depistată pozitiv Simona Halep.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit ce urmează pentru formația din „Ștefan cel Mare”, după ce sâmbătă seară a revenit în Superliga. Dinamo a câștigat barajul cu FC Argeș, scor 8-5 la general (6-1 în tur și 2-4 în retur).

După revenirea în Superliga, Dinamo țintește sus! Ce a declarat Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, a oferit declarații la cald după ce echipa din „Ștefan cel Mare” a ieșit triumfătoare din barajul cu FC Argeș și a promovat în Superliga.

La capătul unui sezon în care nimeni nu îi dădea nicio șansă, Dinamo a reușit imposibilul, iar Vlad Iacob transmite că situația nu se va schimba nici în sezonul viitor. Dinamo nu se va mulțumi doar cu revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, ci va ataca play-off-ul încă din sezonul 2023 – 2024, după cum a lăsat de înțeles Vlad…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0