Diferența Dintre All Inclusive și Ultra All Inclusive

HomeLifestyle

Diferența Dintre All Inclusive și Ultra All Inclusive

După ce ai găsit destinația de vacanță ideală și pare că ai făcut alegerea potrivită, trebuie să iei o decizie și asupra beneficiilor pe care ți le

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Săgetător. Previziuni Pentru Perioada 5 – 11 August 2023
Horoscop 7 Octombrie 2023. Racii Sunt în Elementul Lor, Cu Tot Ce înseamnă Asta, Mai Ales Tendința De A Trage Concluzii Nefondate
Horoscop 12 Martie 2024. Gemenii Au Parte De Multă Atenție, Vărsătorii Scapă De Probleme Financiare

După ce ai găsit destinația de vacanță ideală și pare că ai făcut alegerea potrivită, trebuie să iei o decizie și asupra beneficiilor pe care ți le dorești în vacanță. Vrei să ai mese incluse? Ori vrei să beneficiezi de servicii adiacente care să îți înfrumusețeze vacanța? Atunci iată ce trebuie să știi despre diferența dintre all inclusive și ultra all inclusive.

Când a fost inventat conceptul all inclusive

Conceptul all inclusive a fost creat de belgianul Gerard Blitz, fondatorul Club Med, la sfârșitul anilor 1950, în Spania. Mai târziu, conceptul a ajuns în toate companiile Med care se aflau în țări precum Egipt, Tunisia sau Caraibe.

În Turcia, conceptul de all inclusive a apărut în anul 1995, iar locul care l-a implementat pentru prima dată a fost Calista Resort 5 Stele din Belek, Antalya. Ulterior, conceptul de all inclusive s-a răspândit în multe alte țări precum Croația, Grecia sau Bulgaria.

Ce înseamnă All inclusive…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0