„Am reușit, alături de partenerii de guvernare, să cădem de acord asupra unui plan extins pentru reducerea cheltuielilor”

HomePolitică

„Am reușit, alături de partenerii de guvernare, să cădem de acord asupra unui plan extins pentru reducerea cheltuielilor”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că social-democrații, împreună cu partenerii de guvernare, au căzut de acord asupra unui ”plan extins” pentr

Sper să știm mâine când vom avea Evaluarea Națională
Birocrația rezistă în fața programului e-guvernare. Premierul Ciolacu dă ultimatum ministerelor pentru implementarea CERB
Marcel Ciolacu vrea excluderea din PSD a primarului din Crevedia, Florin Petre, pentru că nu-i pasă de comunitatea care l-a ales

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că social-democrații, împreună cu partenerii de guvernare, au căzut de acord asupra unui ”plan extins” pentru reducerea cheltuielilor statului. 

”Greul trebuie să îl ducă mai întâi statul”, a punctat Marcel Ciolacu, iar efortul de diminuare a deficitului bugetar este o prioritate.

Astfel, a mai transmis premierul României, au fost identificate ”zeci de măsuri” care vor avea ca rezultat ”tăierea unor sporuri nejustificate” și eliminarea a 200.000 de posturi bugetare neocupate.

Am reușit astăzi, alături de partenerii de guvernare, să cădem de acord asupra unui plan extins pentru reducerea la maximum posibil a cheltuielilor statului.

Principiul care stă la baza acestui plan este că, în efortul de diminuare a deficitului bugetar, greul trebuie să-l ducă mai întâi statul, nu cetățeanul și mediul privat!

Am identificat, astfel, zeci de măsuri care, dincolo de eliminarea celor 200.000 de posturi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0