Copacii plantați de Clotilde Armand s-au uscat

HomePolitică

Copacii plantați de Clotilde Armand s-au uscat

Daniel Ciungu, consilier PNL la Sectorul 1, acuză administrația condusă de Clotilde Armand că a plantat aproape 1000 de copaci pe caniculă, arb

Fostul ministru al Educației Mircea Dumitru nu a fost colaborator al Securității
ȘEDINȚĂ la Ministerul Apărării, după declarațiile Șefului de Stat Major / „Nu este vorba de reintroducerea stagiului militar obligatoriu”
De Ziua Marinei, premierul Marcel Ciolacu promite că va aloca resurse pentru înzestrarea Forțelor Navale

Daniel Ciungu, consilier PNL la Sectorul 1, acuză administrația condusă de Clotilde Armand că a plantat aproape 1000 de copaci pe caniculă, arbori care după un an s-au uscat.

„Cum sparge Clotilde Armand banul public? Am fost în nordul sectorului, în spatele complexului comercial Băneasa pentru a urmări dacă au crescut cei peste 1000 copaci plantați de către primarul Sectorului 1 anul trecut, în iunie, la 35 grade.

Așa cum atrăgeam atenția atunci, toți copacii de pe cele 5 străzi din zonă sunt uscați și morți. Bani publici sparți degeaba. Un tun marca Armand din 2022”, a precizat Daniel Ciungu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit consilierului PNL, în 2023, administrația condusă de Clotilde Armand ar fi cheltuit deja 50 de milioane de lei pentru plantări.

50 de miloane de lei cheltuiți anul acesta

„Vorbim de 3-400 de copaci de pe acest drum, și vorbim și de alte drumuri paralele, pline de copaci uscați, arși, plantați anul trecut, în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0