Confiscarea averilor nedeclarate, soluție de reducere a deficitului?

HomePolitică

Confiscarea averilor nedeclarate, soluție de reducere a deficitului?

Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale din Parlamentul European, Dragoș Pîslaru, spune, într-un interviu pent

Prin educarea tinerelor generații ne asigurăm că toate aceste atrocități nu vor mai fi posibile vreodată
CCR a admis sesizarea Instanţei supreme privind pensiile speciale
Marcel Ciolacu, NEGOCIERI cu Olaf Scholz privind aderarea României la Spațiul Schengen

Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale din Parlamentul European, Dragoș Pîslaru, spune, într-un interviu pentru Gândul, că este important pentru România, în contextul în care Comisia Europeană urmărește cu mare atenție îndeplinirea angajamentelor luate prin PNRR, să trateze serios și la timpul lor reformele.

În ceea ce privește zona de investiții, în cazul în care, până pe 30 august, România nu are proiecte care se pot concretiza 100%, ar putea pierde până la 6-7 miliarde de euro, susține Dragoș Pîslaru.

Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale consideră că Guvernul merge într-o direcție bună cu reducerea sau chiar desființarea facilităților, dar susține că trebuie luate acele măsuri care au un impact bugetar major. Exemplul concret oferit de Dragoș Pîslaru în acest sens îl reprezintă confiscarea averilor care nu pot fi justificate.

„Este important să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1