Conflict între Eugen Neagoe și Andrei Ivan? Antrenorul a spus totul după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. „I-am reproșat!”

HomeSport

Conflict între Eugen Neagoe și Andrei Ivan? Antrenorul a spus totul după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. „I-am reproșat!”

Eugen Neagoe (55 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova după doar două etape din sezonul 2023-2024, iar antrenorul

Antrenorul lui Everton, reacție furioasă împotriva arbitrilor din cauza lui Drăgușin
Americanii au publicat prima parte din interviul pe care Simona Halep l-a dat celor de la Tennis Channel
„Patronul spune că nu vă antrenați suficient! Cum îi răspunzi?”. Reacție fără precedent a lui „Mbappe” de la FCSB

Eugen Neagoe (55 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova după doar două etape din sezonul 2023-2024, iar antrenorul a spus lucrurilor pe nume după ce a fost demis.

Conflict între Eugen Neagoe și Andrei Ivan? Antrenorul a spus totul după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a renunțat la serviciile lui Eugen Neagoe după meciul cu Oțelul Galați, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate iar în locul său l-a adus pe Laurențiu Reghecampf. După ce a fost demis, antrenorul în vârstă de 55 de ani a vorbit despre reacția lui Andrei Ivan de la finalul partidei cu Dinamo.

Antrenorul a recunoscut că i-a reproșat lui Andrei Ivan declarația de la flash-interviu de după victoria cu Dinamo, scor 2-0, de pe Arcul de Triumf, însă susține că a avut o relație bună cu fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

„(n.r. V-a deranjat ce a spus Ivan după meciul cu Dinamo) Eu cred că el este un jucător cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0