”Atacurile Rusiei în apropiere de frontierele României necesită coordonare cu aliații noștri și o strategie comună”

HomePolitică

”Atacurile Rusiei în apropiere de frontierele României necesită coordonare cu aliații noștri și o strategie comună”

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu – vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D) și consilier o

Tensiuni în SUA generate de spitalizarea secretă a lui Lloyd Austin / Casa Albă va analiza lipsa transparenței secretarului Apărării
Care este impactul războiului din Ucraina în bugetul României? Premierul Marcel Ciolacu pune cifrele pe masa Guvernului
“Voi, cei de la USR cunoaşteţi sentimentul. Cum e când te trezeşti pe peron”

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu – vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D) și consilier onorific pentru politică externă al premierului Marcel Ciolacu – se află în SUA, în această săptămână, pentru o serie de întâlniri la nivel înalt.

Victor Negrescu consideră că pericolul reprezentat de atacurile Federației Ruse în apropierea granițelor României reprezintă un pericol major, iar o astfel de situație tensionată reclamă coordonarea cu aliații și o ”strategie comună de răspuns”.

De altfel, europarlamentarul social-democrat l-a interpelat pe Josep Borell – Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene – chiar în legătură cu acest subiect ”fierbinte”.

Atacurile Federației Ruse în apropiere de frontierele României necesită coordonare cu aliații noștri și o strategie comună de răspuns.

Am…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0