”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

HomePolitică

”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

Partidul Național Liberal (PNL)  – Sector 1 transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că se văd din ce în ce mai mult ”efectele inco

Marcel Ciolacu transmite că nu intră în conflicte politice. „Guvernarea e mai importantă decât păruiala”
Joe Biden acuză teroriștii Hamas că decapitează copii: „Am confirmat imaginile/ Nu am crezut niciodată că voi vedea așa ceva”
Adrian Câciu susține că scăderea inflației este datorată măsurilor luate de Guvern

Partidul Național Liberal (PNL)  – Sector 1 transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că se văd din ce în ce mai mult ”efectele incompetenței și politizării excesive a administrației Armand”.

Primarul Sectorului 1 este acuzat de liberali că din cauza adminuistrației defectuoase s-a ajuns în situația în care peste 20.000 de apartamente din Sectorul 1 și Sectorul 6 vor rămâne fără apă caldă începând de luni, 3 iulie 2023.

De ce? Fiindcă primarul Sectorului 1 nu a pus pe ordinea de zi bugetul Companiei CET Grivița, plus ” majorarea de capital necesară pentru finalizarea investițiilor și asigurarea capitalului de lucru”.

”CET Grivita este în pragul insolvenței din cauza primarului Armand. Peste 20.000 apartamente din S1 si S6 riscă să ramână fără apă caldă și caldură!”, spune Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Sebastian Burduja: ”Clotilde Armand a ales să pună propriile…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0