Letonia anunță că suspendă accesul ruşilor pe teritoriul său

HomePolitică

Letonia anunță că suspendă accesul ruşilor pe teritoriul său

Letonia a transmis, sâmbătă, că își consolidează securitatea la frontieră, la fel ca vecinul său eston, relatează AFP. Această ţară baltică nu le mai

EXCLUSIV VIDEO | Vor reconfigura ALEGERILE scena politică? Politolog: „Comasarea prezidențialelor cu locale sau parlamentare avantajează PNL”
Ambasada Germaniei la București: 4 avioane Eurofighter ale Luftwaffe vor desfășura în România misiuni de poliție aeriană întărită
Marcel Ciolacu a vizitat expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità” din Roma

Letonia a transmis, sâmbătă, că își consolidează securitatea la frontieră, la fel ca vecinul său eston, relatează AFP.

Această ţară baltică nu le mai permite ruşilor să intre pe teritoriul leton.

Premierul eston Kaja Kallas a anunţat sâmbătă o consolidare a frontierei cu Rusia şi le-a cerut estonilor să nu se ducă în zona de frontieră, scrie News.ro.

Este alertă de gradul zero, după ce Evgheni Prigojin, șeful grupării de mercenari Wagner, a declanșat o rebeliune în Rusia, cu scopul de a răsturna comandamentul militar rus. Serviciul secret rus de securitate FSB a anunțat vineri noapte că a început o anchetă împotriva lui Evgheni Prigojin, șeful grupării de mercenari Wagner.

Șeful grupării de mercenari susține că a preluat controlul asupra cartierului general militar din regiunea Rostov și cere să se întâlnească cu șefii ruși ai Apărării.

Vladimir Putin: „Ne confruntăm cu o trădare”

Vladimir Putin a susținut sâmbătă un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0