”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

HomePolitică

”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de

Horia Tomescu, două demisii în aceeași zi. Care este motivul
”Celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”
Aproape 200 de copii din Ilfov au jucat fotbal cu Giani Kiriță și Dănciulescu/ Thuma: O să susțin mereu proiectele care pun pe primul loc sănătatea

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de lipsă de ”implicare”. Rezultatul lipsei de acțiune a primarului Sectorului 1 a fost închiderea CET Grivița, iar edilul sectorului a devenit, din nou, ținta unor acuzații grave.

Directorul general al CET Grivița a comunicat, printr-o adresă – mai multe detalii AICI – că activitatea societății încetează pe termen nelimitat, îndreptând, la rândul său, un deget către Clotilde Arrmand.

Ramona Porumb o contrazice pe Clotilde Armand – aceasta afirmând că ”ă CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură” -, avertizând că în cartierul Aviației, spre exemplu, va fi un ”efect catastrofal”.

Clotilde Armand a reușit… A ÎNCHIS CET GRIVIȚA!!! Noi, ca…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0