”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

HomePolitică

”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de

Prioritatea lui Marcel Ciolacu în 2024: reforma aparatului bugetar / „Procesul de reorganizare a ministerelor este în plină desfășurare”
Am plecat în direcția corectă, procesul este ireversibil/Avem un acord, după 13 ani
Atac rusesc cu drone lângă locul în care se aflau președintele Ucrainei și premierul Greciei

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de lipsă de ”implicare”. Rezultatul lipsei de acțiune a primarului Sectorului 1 a fost închiderea CET Grivița, iar edilul sectorului a devenit, din nou, ținta unor acuzații grave.

Directorul general al CET Grivița a comunicat, printr-o adresă – mai multe detalii AICI – că activitatea societății încetează pe termen nelimitat, îndreptând, la rândul său, un deget către Clotilde Arrmand.

Ramona Porumb o contrazice pe Clotilde Armand – aceasta afirmând că ”ă CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură” -, avertizând că în cartierul Aviației, spre exemplu, va fi un ”efect catastrofal”.

Clotilde Armand a reușit… A ÎNCHIS CET GRIVIȚA!!! Noi, ca…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0