Klaus Iohannis, mesaj după furtunile violente din România în care au murit 4 oameni

HomePolitică

Klaus Iohannis, mesaj după furtunile violente din România în care au murit 4 oameni

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj în urma fenomenelor meteo din Europa și din România. „Trebuie să dezvoltăm continuu

Marcel Ciolacu a prezentat legea cu măsurile fiscale grupurilor parlamentare. Ce răspuns a primit premierul?
Decizia de numire în calitate de președinte AUR a lui George Simion anulată de Tribunalul București
”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj în urma fenomenelor meteo din Europa și din România. „Trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare”, spune șeful statului.

„În aceste zile, România și Europa resimt cu intensitate efectele schimbărilor climatice prin furtuni violente, valuri intense de căldură și incendii de vegetație amplificate de temperaturile atipic de ridicate.

Suntem martori la fenomene meteo extreme cu impact major asupra bunăstării, a sănătății și chiar asupra vieții cetățenilor. Pentru a-i proteja pe oameni, trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare timpurie cu privire la fenomenele meteo extreme.

Este deosebit de important să ținem cu toții cont de aceste avertizări meteorologice pentru a evita tragedii. Sunt alături de familiile victimelor și de toți cei răniți în urma vijeliilor din ultimele zile”, a transmis președintele Klaus Iohannis, după ce patru oameni au murit…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: