Ciolacu promite că guvernul va promova legea care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat

HomePolitică

Ciolacu promite că guvernul va promova legea care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a declarat joi, în discursul susținut în plenul parlamentului, că „noul guvern trebuie să își asume cu mult c

Marcel Ciolacu face un apel ca românii să nu mai plece în pelerinaj. „În Israel e război”
România pregătește „apărarea antidronă suplimentară”. Ce listă de cumpărături are armata română?
Alexandru Petrescu îl pune la punct pe Nicușor Dan: ”Salvatorul autoproclamat al Capitalei”

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a declarat joi, în discursul susținut în plenul parlamentului, că „noul guvern trebuie să își asume cu mult curaj legea interzicerii cumulului pensiei cu salariul la stat. Este nedrept pentru restul cetățenilor ca aparatul de stat să fie înțesat cu speciali”.

Cabinetul Ciolacu și programul de guvernare elaborat de partenerii de la Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și Grupul minorităților naționale intră, joi, în dezbaterea plenului reunit al Parlamentului, după care va fi supus la vot (Citește aici LIVE UPDATE pe acest subiect…).

Prim-ministrul desemnat Marcel Ciolacu a afirmat, în plenul reunit de joi, la prezentarea programului de guvernare, viitorul Executiv „trebuie să își asume cu mult curaj legea prin care se interzice cumulul pensiei cu salariul la stat”.

„Trebuie să reducem risipa! Și cred că acest nou Guvern trebuie să își asume cu mult curaj legea interzicerii cumulului…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: