Ciolacu, discuții cu președintele Germaniei despre Schengen

HomePolitică

Ciolacu, discuții cu președintele Germaniei despre Schengen

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit miercuri, 24 mai, cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier. Cei doi au a

Generalul Nicolae Ciucă nu-și „dă cu părerea” despre fragmentele de dronă. „Nu trebuie să se întâmple lucrurile de asemenea manieră”
Nume noi și surpriză la „rotativa” guvernamentală
🚨 Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar într-un dosar de luare de mită / Iohannis: „Unii vor încerca să facă legături”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit miercuri, 24 mai, cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier.

Cei doi au abordat mai multe teme, inclusiv accederea României în Spațiul Schengen.

Ciolacu anunță „sprijinul total” al Germaniei

Președintele Camerei Deputaților a transmis că întâlnirea pe care a avut-o cu Frank-Walter Steinmeier „a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen”.

Întâlnirea de azi cu preşedintele Republicii Federale Germania, domnul Frank-Walter Steinmeier, a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen.

În plus, faptul că domnul preşedinte Steinmeier a fost însoţit de o importantă delegaţie de oameni de afaceri demonstrează interesul companiilor germane pentru a-şi creşte prezenţa în România, dar şi pentru a aduce investiţii noi”,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0