Cei care ne spun să nu intrăm în Rafah, practic ne spun să nu câştigăm împotriva Hamas

HomeExterne

Cei care ne spun să nu intrăm în Rafah, practic ne spun să nu câştigăm împotriva Hamas

„Vom pune mâna pe batalioanele teroriste Hamas rămase în Rafah, care este ultimul bastion”, a declarat Netanyahu pentru ABC, citat de News.ro.„Cei car

Incident armat într-o colonie israeliană din Cisiordania /Israelul anunță un acord pentru trimiterea de medicamente ostaticilor din Fâșia Gaza
Joe Biden vrea o lume ”mai sigură” și ”mai echitabilă” / Liderul SUA cere solidaritate cu Ucraina pentru respectarea ordinii internaționale
„Cei care au avut doar carduri au făcut foamea”

„Vom pune mâna pe batalioanele teroriste Hamas rămase în Rafah, care este ultimul bastion”, a declarat Netanyahu pentru ABC, citat de News.ro.

„Cei care spun că în niciun caz nu ar trebui să intrăm în Rafah spun, practic, să pierdem războiul. Ţineţi Hamas acolo”, adaugă el.

Oraşul din sudul Fâşiei Gaza a devenit casa a aproape un milion de palestinieni strămutaţi, împinşi spre sud de războiul de luni de zile dintre Israel şi gruparea teroristă Hamas, care a început la 7 octombrie.

Ministerul de Externe din Arabia Saudită a avertizat privind ”repercusiunile foarte grave ale luării cu asalt şi vizării” oraşului Rafah din sudul Fâşiei Gaza, relatează CNN.

”Regatul îşi exprimă respingerea categorică şi condamnarea fermă a deportării lor forţate şi îşi reînnoieşte solicitarea pentru o încetare imediată a focului”, a arătat ministerul, într-o declaraţie, citată de News.ro.

Premierul Benjamin Netanyahu a dat instrucţiuni…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0