Un broker încearcă de 5 ani să VÂNDĂ un submersibil OceanGate

HomeExterne

Un broker încearcă de 5 ani să VÂNDĂ un submersibil OceanGate

Un broker încearcă, de 5 ani, să vândă un submersibil OceanGate, dar acum este și mai optimit cu privire la o eventuală tranzacție după tragedi

Satul în care s-a născut primul copil din ultimii 30 de ani. Bebelușul a primit numele unui superstar
Liderii populiști de extremă-dreapta din Europa sunt încurajați de victoria lui Geert Wilders și speră la noi rezultate
Rusia anunţă că a doborât 36 de drone la Marea Neagră şi în nord-vestul Crimeei

Un broker încearcă, de 5 ani, să vândă un submersibil OceanGate, dar acum este și mai optimit cu privire la o eventuală tranzacție după tragedia în care a fost implicat „fratele” Titan. El cere suma de 795.000 de dolari.

„Nu vreau să mai am nimic de-a face cu el (submersibilul Antipodes-n.r.)”, a declarat – pentru Insider – Steve Reoch, broker de iahturi și nave de expediție, la doar câteva săptămâni după ce un alt submersibil OceanGate, Titan, a explodat în adâncuri, în apropiere de epava legendarului „Titanic”.

Reoch, care a vândut prima barcă în 1979, a reușit să comercializeze alte submersibile, iar Antipodes a intrat în viața lui după ce OceanGate l-a contactat în legătură cu vânzarea navei, potrivit Digi 24.

Nava a fost construită de Perry Submersibles, în 1996, și a trecut pe la mai mulți proprietari, înainte ca Stockton Rush, fost CEO OceanGate, să o cumpere.

Potrivit descrierii din anunțul din vânzare,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: