Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”

HomeExterne

Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”

Călătoriile cu avionul sunt de multe ori imprevizibile, dar nu multe persoane se confruntă cu problemele de care s-a lovit Habib Battah, un jur

Iranul avertizează că va RIPOSTA la orice atac al Statelor Unite și cere acțiuni pentru reducerea tensiunilor
FBI, pus pe jar de cazul unui rus MISTERIOS, care a zburat fără documente din Europa în SUA. Ce s-a găsit asupra bărbatului „confuz”
Administrația SUA cere Israelului să evite o ofensivă în Rafah și speră să se ajungă rapid la un ARMISTIȚIU

Călătoriile cu avionul sunt de multe ori imprevizibile, dar nu multe persoane se confruntă cu problemele de care s-a lovit Habib Battah, un jurnalist libanez care a mers către Statele Unite, alături de soția sa.

Cei doi, aflați la bordul unei curse între Paris și Toronto, orașul canadian în care aveau escală, au simțit un miros foarte neplăcut de sub scaunele pe care stăteau.

Cei doi călătoreau împreună cu cele două pisici ale lor, fiecare aflându-se într-o geantă specială pentru transport. Iniţial, Habib a crezut că mirosul neplăcut s-ar putea datora felinelor şi a decis să verifice, dar s-a dovedit că nu acestea erau responsabile. Încercând să afle originea mirosului, bărbatul s-a pus în genunchi şi s-a uitat sub genţile în care se aflau pisicile. Spre dezgustarea sa şi a soţiei sale, Habib a descoperit o pată de aproximativ 50 de centimetri pe care a început să o cerceteze.

„Am spus că miroase a fecale. Mi-a înmânat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0