”Au fost semnate finanţări de 675 milioane de € pentru România”

HomePolitică

”Au fost semnate finanţări de 675 milioane de € pentru România”

Banca Europeană de Investiții (BEI) a anunțat, joi, noi finanţări pentru România – în valoare de 675 milioane euro -, pentru transport, dezvolt

Klaus Iohannis a vorbit la Columbia University despre „oboseala” europenilor față de războiul din Ucraina
Plafonarea prețurilor la alimente se prelungește cu 3 luni/ Cu ce alimente se va extinde lista produselor plafonate?
România vs Austria la Curtea de Justiție a Uniunii Europene? Răzvan Nicolescu: „Este un demers cu șanse mari de reușită”

Banca Europeană de Investiții (BEI) a anunțat, joi, noi finanţări pentru România – în valoare de 675 milioane euro -, pentru transport, dezvoltare urbană şi mici întreprinderi, iar europarlamentarul Victor Negrescu, consilier onorific pentru politică externă al premierului Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Lilyana Pavlova, vicepreședinta Băncii Europene de Investiții.

BEI a aniversat 30 de ani de activitate în România, iar Victor Negrescu și-a manifestat nu numai bucuria de a o întâlni pe Lilyana Pavlova, dar a ținut să puncteze și faptul că o astfel de finanțare va contribui, esențial, la implemetarea Mecanismului de redresare şi rezilienţă.

”Bucuros să o reîntâlnesc la București pe vicepreședinta Băncii Europene de Investiții, Lilyana Pavlova, cu prilejul aniversării a 30 de ani de activitate a Băncii Europene de Investiţii (BEI) în România.

Cu această ocazie au fost semnate finanţări de 675 milioane de euro pentru transport,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: