Zborurile pe/de pe aeroportul Catania sunt suspendate. Care este cauza și cât durează interdicția

HomeExterne

Zborurile pe/de pe aeroportul Catania sunt suspendate. Care este cauza și cât durează interdicția

Autoritățile italiene au decis să suspende toate zborurile de pe aeroportul Catania – Fontanarossa, a anunțat, luni, Ministerul Afacerilor Exte

Un tânăr frizer a fost ucis și „ciopârțit” de șeful lui
O jurnalistă din Italia a fost dată jos din avion, alături de o turistă, la plecarea spre Atena
RUSIA vrea să negocieze un nou contract de livrare de gaze cu UE

Autoritățile italiene au decis să suspende toate zborurile de pe aeroportul Catania – Fontanarossa, a anunțat, luni, Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Italiană că, potrivit datelor transmise de responsabilii aeroportului internațional din Catania, în perioada 17 – 19 iulie 2023 (orele 14:00), toate zborurile programate de pe/către aeroportul Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini sunt suspendate din cauza unui incendiu.

Potrivit MAE, se recomandă călătorilor să contacteze companiile aeriene, pentru a afla noutăți referitoare la zborurile programate în acest interval, o parte dintre curse putând fi preluate de aeroportul din Palermo.

Câte zboruri sunt din România spre Catania

Aeroportului internațional din Catania a avut peste 10 milioane de pasageri anul trecut, fiind a cincea aerogară din Italia în ceea ce…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0