„Vladimir Putin pierde războiul din Irak”

HomeExterne

„Vladimir Putin pierde războiul din Irak”

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a făcut miercuri o nouă gafă, după ce a confundat războiul din Ucraina cu cel din Irak. Liderul de la C

Câinele lui Joe Biden, Commander, a mușcat 10 agenți Secret Service. Președintele îl trimite la reeducare
Doi paramedici, găsiți vinovați de moartea lui Elijah McClain/Tânărul de culoare, imobilizat violent de polițiști, a fost SEDAT cu forța cu ketamină
Negocieri în grup restrâns pentru a-l îmbuna pe „turbulentul” Viktor Orbán / „După lungi negocieri, am acceptat oferta”

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a făcut miercuri o nouă gafă, după ce a confundat războiul din Ucraina cu cel din Irak.

Liderul de la Casa Albă voia să facă referire la războiul început de Vladimir Putin în Ucraina, dar, a declarat că președintele rus „pierde războiul din Irak.

Vorbind scurt cu presa înainte de a pleca de la Casa Albă pentru o vizită la Chicago, Biden a fost întrebat dacă Putin a fost slăbit de scurta revoltă condusă de şeful grupului de mercenari ruşi Wagner, Evgheni Prigojin, ale cărui forţe luptaseră împotriva Ucrainei.

„Sincer, e greu de spus. Dar e clar că pierde războiul din Irak. Pierde războiul acasă şi a devenit un paria în lume. Şi nu e vorba numai de NATO, nu e vorba numai de Uniunea Europeană. E vorba şi de Japonia, e vorba de 40 de ţări”, a spus el.

A doua gafă în doar 24 de ore pentru Joe Biden

Aceasta a fost cea de-a doua gafă pe care președintele american a făcut-o în 24 de ore….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0