VIDEO. Un celebru rapper american a murit pe scenă

HomeExterne

VIDEO. Un celebru rapper american a murit pe scenă

Rapperul Big Pokey s-a prăbușit pe scenă, chiar în timpul unui concert din Houston. Artistul a căzut la podea, iar întreaga secvență a fost sur

Casa Albă JUSTIFICĂ, pe fondul tensiunilor cu Israelul, abordarea privind armistițiul /”Poziția nu s-a schimbat, noi decidem politica noastră”
Harry și Meghan „se vor despărți în cinci ani”, iar prințul „se va întoarce în Marea Britanie”
China îndepărtează Rusia de Europa Centrală și de Est: „Putin e toxic, Xi Jinping are uși deschise în Ungaria și Serbia”

Rapperul Big Pokey s-a prăbușit pe scenă, chiar în timpul unui concert din Houston. Artistul a căzut la podea, iar întreaga secvență a fost surprinsă de fanii prezenți la eveniment. Până în prezent, cauza morții acestuia nu a fost precizată.

Big Pokey, un rapper din Houston, Texas a murit la vârsta de 45 de ani, după ce s-a prăbuşit pe scenă sâmbătă, în timpul unui concert, informează DPA, agenție citată de Agerpres.

Big Pokey, pe numele real Milton Powell, a decedat duminică, a confirmat un reprezentant al muzicianului într-o declaraţie oferită The Times. Nu a fost precizată cauza decesului.

„Cu profundă tristeţe împărtăşim vestea trecerii în nefiinţă a iubitului nostru Milton ‘Big Pokey’ Powell”, se arată în declaraţia citată de Agerpres.

Vestea morţii lui Big Pokey a apărut la scurt timp după ce o înregistrare în care se poate vedea cum interpretul hitului „Who Dat Talking Down” cade brusc la podea în timpul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0