Victor Negrescu, despre intensificarea prezenței militare americane în zona Mării Negre

HomePolitică

Victor Negrescu, despre intensificarea prezenței militare americane în zona Mării Negre

În urma deciziei din Senatul american, de a aproba proiectul de securitate la Marea Neagră, care presupune un plan de intensificare a cooperări

Deficit de personal la Ministerul Justiției/ Alina Gorghiu: „Ieşirile la pensie din ultimele luni sunt îngrijorătoare”
LIVE VIDEO | Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, în inspecție pe șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești, secțiunea 4
Hubert Thuma în urma controlului de la centrul Armonia, din Afumați: „totul părea în regulă”

În urma deciziei din Senatul american, de a aproba proiectul de securitate la Marea Neagră, care presupune un plan de intensificare a cooperării între agențiile de informații, dar și o strategie de sporire a activității trupelor NATO în statele din jurul Mării Negre, europarlamentarul Victor Negrescu a detaliat pentru GÂNDUL cum au decurs o parte dintre discuțiile oficiale pentru realizarea acestui deziderat.

”Documentul acesta este unul foarte complex, pentru că el, pe lângă dimensiunea industriei de apărare, are și o componentă esențială centrală, aș putea spune economică”, a spus europarlamentarul.

În urma întâlnirilor avute la Washington în această perioadă, Victor Negrescu a transmis că ”România are o fereastră de oportunitate pe care nu o poate rata”.

Europarlamentarul Victor Negrescu a explicat pentru GÂNDUL de ce este atât de importantă pentru România adoptarea de către Statele Unite a unei legi specifice pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: