USR a declanșat OPERAȚIUNEA „DEMITE-O PE FIREA!”

HomePolitică

USR a declanșat OPERAȚIUNEA „DEMITE-O PE FIREA!”

USR nu lasă neexploatat scandalul azilurilor de bătrâni din Ilfov. În mod oficial, partidul din Opoziție îi cere demisia Gabrielei Firea, minis

Nicolae Ciucă, despre măsurile pregătite de Guvern
Alina Gorghiu răspunde la solicitarea premierului Marcel Ciolacu: „Ministerul Justiției are ca prioritate zero pe agendă, tema fugarilor”
Klaus Iohannis a semnat cererile de urmărire penală pentru foștii miniștrii ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu

USR nu lasă neexploatat scandalul azilurilor de bătrâni din Ilfov. În mod oficial, partidul din Opoziție îi cere demisia Gabrielei Firea, ministrul Familiei, dar, mai mult de atât, lasă să se și vadă că a declanșat o adevărată operațiune în acest sens.

Campania „Demite-o pe Firea!” a debutat și are toate elementele unei operațiuni bine coordonate.

USR: „Ciolacu evită să pună degetul pe rană”

Vedem primele proteste declanșate în Capitală, au apărut și declarațiile liderilor, iar în mediul online deja s-a pornit tăvălugul.

De la Facebook, acolo unde ofensiva este totală, s-a intrat și pe Twitter, pagina de social media patronată de Elon Musk, care a promis „free speech” când a cumpărat platforma. Astfel, pe Twitter, @usr_oficial anunță declanșarea operațiunii „Demite-o pe Firea!”.

În context, s-a înființat chiar și o pagină web specială – www.demisiafirea.ro.

A trecut o săptămână și Ciolacu încă evită…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: