Unde dă Tata Puiu’ crește! Anghel Iordănescu, critici pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul cu Israel: „E o chestie pe care nu pot să o înțeleg!”

HomeSport

Unde dă Tata Puiu’ crește! Anghel Iordănescu, critici pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul cu Israel: „E o chestie pe care nu pot să o înțeleg!”

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale și tatăl actualului selecționer, a avut și critici la adresa lui Edi Iordănescu după meciul

Darius Olaru, prins la mijloc în scandalul dintre FCSB și Edi Iordănescu. „Să iasă într-o conferință de presă și să spună ce s-a întâmplat! Cheia e la el!”
Nume nou pe lista de achiziții a lui Gigi Becali
Viorel Lică are două promovări la rând, dar nu continuă și în prima ligă

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale și tatăl actualului selecționer, a avut și critici la adresa lui Edi Iordănescu după meciul cu Israel și calificarea la Campionatul European din 2024.

Unde dă Tata Puiu’ crește! Anghel Iordănescu, critici pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul cu Israel

Partida dintre Israel și România s-a disputat sâmbătă seară, în Ungaria, în cadrul etapei a noua a Grupei I din preliminariile Campionatului European din 2024 și s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-1, după golurile marcate de către George Pușcaș, în minutul 10, respectiv Ianis Hagi, în minutul 63. Israelienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Zahavi.

Deși România și-a asigurat matematic, cu o etapă înainte de finalul preliminariilor, calificarea la Campionatul European din Germania, Anghel Iordănescu, pe lângă laudele aferente, a avut și critici de adus selecționerului și echipei naționale.

Anghel…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1