Un bărbat a trăit șocul vieții într-un moment în care nu se aștepta. Ce a pățit atunci când a intrat în toaletă

HomeExterne

Un bărbat a trăit șocul vieții într-un moment în care nu se aștepta. Ce a pățit atunci când a intrat în toaletă

Un bărbat a rămas șocat, după ce a mers la baie și a descoperit ceva la care nu se aștepta. În vasul de WC se ascundea o iguană. Un bărbat în v

Biden susține dreptul la PROTESTE pașnice, avertizând că nu vor fi tolerate violențele în campusurile universitare /”Nu suntem țară fără legi”
Banca Angliei menține nivelul dobânzii de referință / Presiunile inflaționiste persistă, iar activitățile economice ale Marii Britanii încetinesc
Summitul ”are sens”, ”în pofida disensiunilor”

Un bărbat a rămas șocat, după ce a mers la baie și a descoperit ceva la care nu se aștepta. În vasul de WC se ascundea o iguană.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a trăit un șoc atunci după ce a mers la baie și a găsit în vasul de WC o iguană.

Când a mers la baie, bărbatul pe nume John Riddle a observat că ușa, care dă spre terasa piscinei, a fost lăsată deschisă.

„Am crezut că sunt în Jurassic Park sau ceva de genul ăsta. Stropea și șuiera la mine. M-am speriat – nu sunt un fan al reptilelor”, a declarat el pentru 7News.

Când a încercat să o prindă cu o plasă, iguana a încercat să se ascundă în conducta toaletei.

Cum invadase iguana casa bărbatului

„Încercam să-mi fac curaj să o apuc și să o arunc afară, dar înainte de a face asta s-a târât afară, în spatele toaletei, iar atunci am apucat plasa și am scos-o afară”, a spus el.

După ce a ieșit din casă, creatura a sărit în piscină, după care a fugit prin…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0