Un bărbat a cheltuit peste 14.000 de euro pentru a deveni câine. Cum a fost posibil

HomeLifestyle

Un bărbat a cheltuit peste 14.000 de euro pentru a deveni câine. Cum a fost posibil

Un bărbat, pe numele său Toco, a cheltuit 14.145 de euro pentru a-și îndeplini visul de a deveni câine, relatează LadBible. La începutul anului, j

Horoscop 2 Iunie 2024. Taurii Au Ocazia De A Face Ordine în Lista Lor De Obiective Importante, De A Stabili Care Dintre Ele Contează
Curiozități Despre Luxemburg – Lucruri Mai Puțin știute Despre Marele Ducat
Cum Se Face Un Card Revolut și La Ce Folosește

Un bărbat, pe numele său Toco, a cheltuit 14.145 de euro pentru a-și îndeplini visul de a deveni câine, relatează LadBible.

La începutul anului, japonezul Toco a arătat costumul său de câine. Bărbatul a explicat la acea vreme pentru MailOnline că „și-a dorit să fie un animal” din copilărie. 

Totuși, youtuberul, care își ține urmăritorii la curent cu isprăvile sale, a ales să își țină identitatea ascunsă fiindcă se teme de ceea ce ar putea crede prietenii săi. 

„Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat. Prietenii și familia mea au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal”, a afirmat Toco pentru The Mirror. 

Încă din copilărie, am avut această fantezie nespecifică de a deveni un animal. Mă întreb dacă nu cumva a fost o dorință de transformare”, a mai precizat bărbatul. 

Însă, Toco a preferat un costum de câine, alegând Collie, fiindcă este rasa sa favorită. 

Clipurile video publicate pe contul său de YouTube îl arată cum învață să realizeze diferite activități ca un cățeluș.

Bărbatul a mai spus că și-a achiziționat costumul de la Zeppet, o companie japoneză care creează sculpturi și modele pentru filme. 

Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Pentru că structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să facem să arate ca un câine”, a afirmat un reprezentant al companiei. 

În plus, adunăm fotografii făcute din diferite unghiuri pentru ca frumoasa blană a collie-ului să poată fi reprodusă și concepută astfel încât costumul să se i se potrivească în mod natural”, a mai adăugat reprezentantul. 

Cu toate că Toco era îngrijorat de ceea ce vor crede prietenii și colegii săi, există foarte mulți internauți care îl susțin. 

Comentarii

WORDPRESS: 1
DISQUS: 3