ULTIMA ORĂ | Oleg Horjan, liderul opoziției din Transnistria, ucis în propria locuință

HomeExterne

ULTIMA ORĂ | Oleg Horjan, liderul opoziției din Transnistria, ucis în propria locuință

Trupul lui Oleg Horjan – liderul comuniștilor din Transnistria – a fost descoperit prezentând semne de ”moarte violentă”, în propria locuință d

Atenție ce sisteme pentru energie verde instalați! Casă, distrusă de explozia unei baterii de 30 kWh
Joe Biden e îngrijorat de impasul politic care afectează finanțarea pentru Ucraina, dar se declară încrezător că va găsi o soluție
Război cu dronele între cartelurile mexicane de droguri

Trupul lui Oleg Horjan – liderul comuniștilor din Transnistria – a fost descoperit prezentând semne de ”moarte violentă”, în propria locuință din satul din satul Sucleia, din apropiere de Tiraspol, iar Poliția Republicii Moldova a demarat o anchetă.

Horjan era considerat ca fiind un opozant al regimului de la Tiraspol, după ce fusese condamnat la închisoare, în anul 2018, pentru organizarea unui miting ”pașnic”, dar neautorizat, în centrul capitalei Transnistriei.

După condamnare, avocaţii lui Oleg Horjan au sesizat instanţele naţionale ale Republicii Moldova, iar Curtea Supremă de Justiţie (CSJ) din Republica Moldova a declarat ilegală sentinţa pe care Judecătoria Supremă din Transnistria a pronunţat-o împotriva lui Horjan. În data de 6 decembrie 2022, Horjan a fost eliberat din detenţie. După eliberare, acesta a fondat ”Uniunea forțelor de opoziție din Transnistria”.

Noaptea trecută a decedat liderul Partidului Comunist…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0