UDMR nu rămâne la guvernare fără Ministerul Dezvoltării

HomePolitică

UDMR nu rămâne la guvernare fără Ministerul Dezvoltării

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că dacă formațiunea politică pierde Ministerul Dezvoltării în urma rotativei nu va mai rămâ

Ce spune opoziția despre Legea pensiilor, după dezbaterile din Comisie/ Seidler: Doamna ministru încearcă să ducă cu zăhărelul pensionarii
”Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită”
USR: ”Modificările Guvernului la Codul penal lasă o vulnerabilitate de care ar putea profita mii de acuzați de corupție”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că dacă formațiunea politică pierde Ministerul Dezvoltării în urma rotativei nu va mai rămâne la guvernare.

„Eu am spus că fără Ministerul Dezvoltării nu putem să continuăm. Asta cunoaște și domnul Ciolacu. (…) Nu neg că putem fi împinși pe scări. Dar nu plecăm înainte de terminarea mandatului”, a declarat Kelemen Hunor la guvern.

Kelemen a precizat că încă nu știe dacă va merge la ședința coaliției, care va avea loc, luni, la ora 17.00.

„Ieri (duminică – n.r.), când ne-am ridicat de la masă, după terminarea discuțiilor de la Palatul Victoria am stabilit că azi (luni – n.r.) la ora 17:00 ne vedem. Depinde (dacă merg – n.r.), știu de întâlnire, am stabilit, dar de atunci nu am mai discutat cu domnul Ciolacu, cu premierul. Vom vedea, dar știu de această întâlnire”, a spus Kelemen.

Întrebat de presă dacă e posibil un acord între Guvern și UDMR în cazul în care…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: