Trei români și-au pierdut viața în urma unui accident

HomeExterne

Trei români și-au pierdut viața în urma unui accident

Un accident tragic a avut loc în periferia orașului Dąbrowa Tarnowska din Polonia. Trei români și-au pierdut viața în urma unei coliziuni front

Incendiu, Prima doamnă și pisica. Cum evoluează povestea unei întâmplări a familiei Biden, de la eveniment la eveniment
General-maior (R) Paul Hurmuz: „Nu există o alianță între China și Rusia. Obiectivul lor este de a câștiga competiția cu Occidentul”
Prof. univ. dr. Dan Dungaciu: „Iran deține cea mai puternică simbolistică religioasă la nivel e conducere”

Un accident tragic a avut loc în periferia orașului Dąbrowa Tarnowska din Polonia. Trei români și-au pierdut viața în urma unei coliziuni frontale între o mașină și o dubă de livrare. Poliția a confirmat că victimele erau cetățeni români.

Ewelina Fiszbain, purtătorul de cuvânt al Poliției Dąbrowa Tarnowska, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 73, în jurul orei 3:30 dimineața, scrie bnn.network.

La fața locului au fost trimise o patrulă de poliție, paramedici și pompieri. Incidentul a implicat două vehicule: un autoturism Volkswagen în care se aflau patru cetățeni români și o dubă de livrare condusă de un rezident din cartierul Dąbrowa Tarnowska.

Din păcate, eforturile de resuscitare depuse de personalul medical la fața locului nu au avut succes, iar doi cetățeni români în vârstă de 35 și 45 de ani au pierdut lupta cu viața în urma rănilor grave suferite în accident. De asemenea, la scurt timp după sosirea la spital,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: