Transfer surpriză de la FCSB la Farul?

HomeSport

Transfer surpriză de la FCSB la Farul?

Vali Gheorghe, fotbalist care în această vară a revenit la FCSB, echipa lui Gigi Becali, a fost surprins în tribune la m

Cât costă un bilet la derby-ul dintre FCSB și Rapid București
Ivaylo Petev dezvăluie ce a schimbat la pauză, în vestiar, pentru a câştiga în CFR
Universitatea Craiova a revenit după un deceniu pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea

Vali Gheorghe, fotbalist care în această vară a revenit la FCSB, echipa lui Gigi Becali, a fost surprins în tribune la meciul Farul Constanța – Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, în Supercupa României.

Transfer surpriză de la FCSB la Farul? Ce fotbalist al lui Gigi Becali a fost la Supercupa României alături de iubita lui pentru a vedea meciul echipei lui Gică Hagi!

Fotbalistul Vali Gheorghe, aflat sub contract cu FCSB, echipa lui Gigi Becali, a ales să meargă la Ploiești, orașul său natal, pentru a urmări pe viu Supercupa României dintre Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe, câștigată de covăsneni cu 1-0.

Fotbalistul de bandă în vârstă de 26 de ani a fost surprins pe Stadionul „Ilie Oană” alături de iubita lui, iar prezența sa aici poate semnala o mutare surpriză pe final de mercato.

Decizia lui Vali Gheorghe de a merge pentru a urmări meciul dintre Farul Constanța și Sepsi este una curioasă, dat fiind că FCSB este pe…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0