Tânăr rus mâncat de rechin sub privirile ale tatălui și iubitei sale

HomeExterne

Tânăr rus mâncat de rechin sub privirile ale tatălui și iubitei sale

Scene greu de imaginat au avut loc în stațiunea Hurghada din Egipt. Un bărbat de 23 de ani din Rusia a fost efectiv devorat de un rechin, iar c

”Să știe fiecare mamă arabă! Dacă fiul ei a luat parte la masacru, atunci el și-a semnat propriul ordin de execuție”
Biden anunță eforturi intense pentru un ARMISTIȚIU între Israel și grupul Hamas / Situația este ”foarte periculoasă”
Alegeri parlamentare, duminică, în Polonia

Scene greu de imaginat au avut loc în stațiunea Hurghada din Egipt. Un bărbat de 23 de ani din Rusia a fost efectiv devorat de un rechin, iar cei aflați în apropiere nu au putut interveni în niciun fel pentru a-i salva viața.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști din Egipt. Aceștia au asistat la momentul în care un bărbat din Rusia a fost mâncat de viu de un rechin, la doar câțiva pași de o plajă aglomerată din Hurghada.

Incidentul s-a petrecut pe plaja hotelului Dream Beach, potrivit presei ruse, care spunea că victima ar fi cetățean rus.

Consulul general al Rusiei la Hurghada, Viktor Voropayev, a declarat agenției de presă a țării – TASS – că atacul mortal a avut loc joi.

„Un rus a murit în urma atacului rechinului”, a spus el, identificând victima drept V. Popov, în vârstă de 23 de ani, despre care a spus că nu este un turist, dar locuia de câteva luni în Egipt. Presa rusă…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: