Surpriză colosală la Cluj-Napoca, la Euro! Ucraina, în semifinale

HomeSport

Surpriză colosală la Cluj-Napoca, la Euro! Ucraina, în semifinale

Franța U21 a părăsit surprinzător Campionatul European! Vedetele de zeci de milioane de euro au cedat neașteptat în duel

Conflict între Eugen Neagoe și Andrei Ivan? Antrenorul a spus totul după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. „I-am reproșat!”
Patrick Mouratoglou, dezvăluiri halucinante din dosarul Simonei Halep
Cum a ajuns Ion Țiriac la o pensie de 700.000 de euro

Franța U21 a părăsit surprinzător Campionatul European! Vedetele de zeci de milioane de euro au cedat neașteptat în duelul cu Ucraina U21, scor 1-3.

Franța U21, OUT de la Euro! Ucraina U21, victorie mare pe Cluj Arena

Franța U21, una dintre favoritele turneului final organizat în România și Georgia, n-a reușit să atingă semifinalele, acolo unde ar fi așteptat-o naționala Spaniei U21.

Ucraina U21, fosta adversară a tricolorilor mici, a produs marea surpriză în fața unui lot cotat la 400 de milioane de euro și a învins cu scorul de 3-1 pe arena Universității Cluj, după ce a făcut un meci extraordinar.

Pe Cluj Arena, Cherki, unul dintre cei mai valoroși jucători de pe teren, a marcat în minutul 19, după minute bune în care Ucraina a fost pur și simplu înghesuită.

Dubla lui Sudakov a venit însă imediat, iar Ucraina U21 a avut forța să marcheze și golul al treilea, la doar cinci minute după ce Franța U21 a avut…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: