”Sunt convins că va fi o preşedinţie puternică şi de succes”

HomeExterne

”Sunt convins că va fi o preşedinţie puternică şi de succes”

Spania preia oficial de la 1 iulie președinția Consiliului Uniunii Europene, ceea ce crește așteptările României de aderare la spațiul Schengen

UPDATE | Resturile unei drone rusești au ajuns în România, confirmă Angel Tîlvăr. Ce a ordonat ministrul + Reacția președintelui
„Voi merge la Atlanta pentru a fi arestat!”
Aeronavele Boeing 737 Max 9, cu șuruburile slăbite

Spania preia oficial de la 1 iulie președinția Consiliului Uniunii Europene, ceea ce crește așteptările României de aderare la spațiul Schengen. Premierul Marcel Ciolacu a transmis că România va sprijini prioritățile noii președinții.

Cu ocazia preluării președinției Consiliului UE de către Spania, pentru următoarele 6 luni, premierul României a transmis un mesaj de susținere:

Spania preia astăzi preşedinţia Consiliului UE. Sunt convins că va fi o preşedinţie puternică şi de succes. România va sprijini priorităţile noii preşedinţii şi va lucra împreună cu prietenii noştri spanioli la întărirea unităţii europene”, a transmis Marcel Ciolacu pe Twitter.

Spania preia de la 1 iulie preşedinţia rotativă a Consiliului UE, pentru 6 luni. Anterior, aceasta a fost deţinută de Suedia.

Șansele de aderare a României la Schengen ar putea crește pe timpul președinției spaniole

În urma unei vizite de lucru în Spania, efectuată în luna…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0