Sper să știm mâine când vom avea Evaluarea Națională

HomePolitică

Sper să știm mâine când vom avea Evaluarea Națională

Înscrierile la examenul de bacalaureat și la evaluarea națională se prelungesc până la data de 16 iunie, a transmis, duminică, ministrul Educaț

Elon Musk, Bill Gates și Mark Zuckerberg dau sfaturi despre A.I. Congresului american. Musk trimite inimioare jurnaliștilor
”Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern!”
Marcel Ciolacu: Bariera Schengen e ultima rămășiță a divizării Europei

Înscrierile la examenul de bacalaureat și la evaluarea națională se prelungesc până la data de 16 iunie, a transmis, duminică, ministrul Educației, Ligia Deca, după ședința de Guvern.

Decizia vine în contextul în care greva profesorilor continuă luni, 12 iunie. (Detalii suplimentare despre subiect aici…)

„Așa cum știți, conform calendarului actual, pe 13 iunie ar fi trebuit să se termine perioada de încheiere a situațiilor școlare pentru clasa a VIII-a și pentru clasa a XII-a sau clasa a XIII-a la seral și frecvență redusă. Această dată se va prelungi până pe 16 iunie. În cazul celorlalte clase nu se impun, în acest moment, modificări, ele având cursuri până pe 16 iunie. Deci, practic, în acest moment, toate clasele, toți elevii până pe 16 iunie trebuie să aibă situația școlară încheiat. La fel, înscrierile pentru bacalaureat și pentru Evaluarea Națională se vor prelungi până pe 16 iunie”, a spus Ligia Deca.

Guvernul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: