Sper să știm mâine când vom avea Evaluarea Națională

HomePolitică

Sper să știm mâine când vom avea Evaluarea Națională

Înscrierile la examenul de bacalaureat și la evaluarea națională se prelungesc până la data de 16 iunie, a transmis, duminică, ministrul Educaț

„Căsuțele groazei Lu’Min” zguduie și eșalonul doi al Guvernului. Prefectul din Mureș a fost înlocuit
Introducem două infracțiuni noi pentru furtul de lemne
Politologul Stelian Tănase, despre prezența Dianei Șoșoacă la recepțiile de la Ambasada Rusiei: ”Abominabil gest”

Înscrierile la examenul de bacalaureat și la evaluarea națională se prelungesc până la data de 16 iunie, a transmis, duminică, ministrul Educației, Ligia Deca, după ședința de Guvern.

Decizia vine în contextul în care greva profesorilor continuă luni, 12 iunie. (Detalii suplimentare despre subiect aici…)

„Așa cum știți, conform calendarului actual, pe 13 iunie ar fi trebuit să se termine perioada de încheiere a situațiilor școlare pentru clasa a VIII-a și pentru clasa a XII-a sau clasa a XIII-a la seral și frecvență redusă. Această dată se va prelungi până pe 16 iunie. În cazul celorlalte clase nu se impun, în acest moment, modificări, ele având cursuri până pe 16 iunie. Deci, practic, în acest moment, toate clasele, toți elevii până pe 16 iunie trebuie să aibă situația școlară încheiat. La fel, înscrierile pentru bacalaureat și pentru Evaluarea Națională se vor prelungi până pe 16 iunie”, a spus Ligia Deca.

Guvernul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: