”Se încearcă intimidarea mea, compromiterea imaginii mele”

HomePolitică

”Se încearcă intimidarea mea, compromiterea imaginii mele”

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, consideră că este ținta unei campanii de denigrare care are ca scop eli

România va fi cel mai mare producător de gaze din UE
Fiul baronului PSD de Vaslui este în continuare „abonat” la banii
„Căsuțele groazei Lu’Min” zguduie și eșalonul doi al Guvernului. Prefectul din Mureș a fost înlocuit

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, consideră că este ținta unei campanii de denigrare care are ca scop eliminarea sa din viața politică. Declarația Gabrielei Firea survine în contextul în care numele său a fost vehiculat, tangențial, în scandalul ”Azilurile groazei” din județul Ilfov.

Gabriela Firea acuză această ”campanie orchestrată”, reamintind și că – în urmă cu două luni – era acuzată că ”vinde” copiii românilor.

Încă de la începutul scandalului ”Azilele groazei”, Gabriela Firea a specificat că ”este inacceptabil orice fel de abuz asupra unor oameni”, iar ”persoanele responsabile pentru neregulile constatate trebuie să plătească”.

Se încearcă intimidarea mea, compromiterea imaginii mele, scoaterea din viața politică! Care este vina mea? Sunt vinovată că exist? Acum 2 luni vindeam copiii românilor, iar acum chinui bătrânii! Este evident o campanie orchestrata…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: