„Să trimitem un adevărat preşedinte de Dreapta la Cotroceni!

HomePolitică

„Să trimitem un adevărat preşedinte de Dreapta la Cotroceni!

Comitetul politic al USR a votat programul electoral şi lista pentru PE a alianţei cu PMP şi cu Forţa Dreptei, Dreapta Unită, liderul USR Cătăl

Deficit de personal la Ministerul Justiției/ Alina Gorghiu: „Ieşirile la pensie din ultimele luni sunt îngrijorătoare”
Într-o săptămână va trece de Parlament
Alina Gorghiu „s-ar bucura” dacă se comasează alegerile / „3,8 miliarde de lei se vor cheltui cu desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor”

Comitetul politic al USR a votat programul electoral şi lista pentru PE a alianţei cu PMP şi cu Forţa Dreptei, Dreapta Unită, liderul USR Cătălin Drulă afirmând că Dreapta Unită este alternativa la corupţia PSD-PNL și forţa politică pregătită să câştige alegerile şi să modernizeze România.

S-a lăsat și cu sămânță de scandal duminică, ziua în care USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunțat lista comună pentru alegerile europarlamentare, precum şi programul electoral pentru aceste alegeri.

Întreaga poveste s-a declanșat, după ce eurodeputatul USR Vlad Gheorghe afirmă că nu a fost lăsat să participe, duminică, la şedinţa Comitetului Politic al partidului, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare, pe motiv că nu este „membru activ.”

El a criticat, deopotrivă, partidul şi pe preşedintele acestuia, Cătălin Drulă. USR a răspuns ulterior acuzațiilor europarlamentarului.

Într-un eveniment comun, USR, PMP şi Forţa Dreptei…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0