Să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie

HomePolitică

Să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni, la sediul partidului, că o decizie privind comasarea alegerilor se va lua în primul rând în in

Klaus Iohannis participă marți la evenimentul „Schimbări climatice și dezvoltare: perspective pentru România”
Președinta Republicii Moldova, primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni
Marcel Ciolacu lucrează la un plan de măsuri economice. Mediul de business îi cere analizele de impact

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni, la sediul partidului, că o decizie privind comasarea alegerilor se va lua în primul rând în interiorul formațiunii politice apoi în coaliție. 

Prima reuniune a Biroului Politic al PNL va avea loc miercuri și atunci se va discuta despre posibilele variante de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale.

În primul rând este o decizie pe care o vom discuta în partid şi în coaliţie. Nu vom lua niciodată decizii decât asumate, nu pe surse, iar decizia va fi în aşa fel să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie, a spus Ciucă, citat de Mediafax.

„Partidul se va reuni în Biroul Politic Naţional, săptămâna aceasta, miercuri,  ne vom întâlni cu grupurile parlamentare, vom analiza şi vom dezbate în partid”, a spus Ciucă.

Și „flagelul extremismului” este o temă care va fi abordată în partid, cu cinci luni înainte de alegeri, când partidele mari își fac…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0