Rusia vrea să simuleze un accident la centrala nucleară Zaporojie

HomePolitică

Rusia vrea să simuleze un accident la centrala nucleară Zaporojie

Ziua 458 de război. Ministerul ucrainean al Apărării a declarat că Moscova intenţionează să simuleze un accident major la o centrală nucleară c

Săptămâna în care Florin Cîțu își pierde imunitatea parlamentară / Mărirea și decăderea fostului premier
ALDE se întoarce în PNL
Cu „artă” se rezolvă problemele sistemice din România. Ce spune președintele Iohannis despre legea cu măsurile fiscal-bugetare?

Ziua 458 de război. Ministerul ucrainean al Apărării a declarat că Moscova intenţionează să simuleze un accident major la o centrală nucleară controlată de forţele pro-ruse pentru a încerca să zădărnicească contraofensiva ucraineană menită să recucerească teritoriul ocupat de Rusia.

Cele mai importante informații din ziua 458 de război

UPDATE 2: Oficial de la Kiev: Ucraina este pregătită să lanseze contraofensiva mult așteptată împotriva forțelor rusești / Ar putea începe „mâine, poimâine sau peste o săptămână”

Ucraina este pregătită să lanseze contraofensiva mult așteptată împotriva forțelor rusești, a declarat pentru BBC unul dintre cei mai importanți oficiali de securitate ai țării, transmite BBC.

Oleksiy Danilov nu a vrut să numească o dată, dar a spus că un asalt pentru a recuceri teritoriul de la forțele de ocupație ale președintelui Vladimir Putin ar putea începe „mâine, poimâine sau peste o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0